Objavljeno: 21.05.2014 u 21:51 | BiH | Komentara:

Šveđanin pomaže Bosni: Hvala ti Zlatane Ibrahimoviću!

zlatan-ibrahimovic-press

Švedski reprezentativac Zlatan Ibrahimović uplatio je novčanu pomoć za BiH posredstvom jedne švedske humanitarne organizacije za pomoć ugroženima od poplava.

Prema pisanju švedskih medija, jedan od najboljih fudbalera svijeta priključio se opštoj humanitarnoj akciji kako u Švedskoj, tako i u Evropi i svijetu, piše Kurir.

On je uplatio određenu sumu novca u Fondaciju “Naša djeca”, koja radi u Švedskoj, ali u njoj su odbili da saopšte kolika je ta suma novca.

“Mnogo ti hvala Zlatane Ibrahimoviću! Tvoja podrška je vrijedna za mnogo ljudi unesrećenih ovom katastrofom”, piše na facebook stranici te Fondacije.

Pojedini švedski mediji kontaktirali su tu Fondaciju sa namjerom da saznaju koliko je novca uplatio Zlatan za pogođena područja, ali su im rekli da je politika Fondacije da takve podatke ne otkrivaju.

Izvor: sport.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: