Objavljeno: 07.12.2013 u 15:32 | BiH | Komentara:

Pismo čitatelja: Ovako Robot BiH vara svoje kupce (FOTO)

robot-kataloska-ponuda-pismo

Na naš email, preko kontakt forme na portalu, dobili smo pismo anonimnog čitatelja koji je nezadovoljan onime što je danas doživio u Robot centru u Tuzli. Riječ je o, kako kaže naš čitatelj, prevari od strane Robot-a.

Pismo prenosimo u cijelosti:

racun-robot-tuzla
“Poštovani,

Molio bih Vas da objavite ovo pismo: “Ovako Robot BiH vara svoje kupce”

Danas sam prevaren od strane lanca Robot prodavnica. Naime, u dnevnim novinama, Robot je objavio katalošku ponudu proizvoda koja vrijedi od 6. do 22. decembra 2013. godine, dok neki artikli vrijede samo od 6. do 8. decembra. S obzirom na pročitano u ponudi, bilo je zaista povoljno ono što je mene zanimalo.

Otišao sam u Robot centar u Tuzli, naselje Solana. Kupio sam što mi je potrebno bilo, ali na kasi sam vidio da su druge cijene za te proizvode u odnosu na katalošku ponudu. Radnicu na kasi sam upitao otkud da su druge cijene na kasi u odnosu na katalošku ponudu a ista mi je odgovorila: “Cijene su takve kakve su u sistemu, mi nismo imali druge cijene”. Ostao sam zatečen tom rečenicom, ali sam ipak kupio artikle jer mi isti i trebaju a i odlučio sam iznijeti ovo u javnost, da i drugi ne bi bili prevareni na isti način.

Šaljem Vam sliku računa kao dokaz, gdje se tačno vidi datum kupovine i cijene artikala.

Cijena u katalogu i na računu:
- pileća krilca: 1kg 3.95 KM (naplaćeno po cijeni 4.95KM)
- batak sa karabatkom: 1kg 4.50 KM (naplaćeno po cijeni 4.95KM)

Pitam se kako im je u sitemu cijena za juneće faširano meso ista kao u kataloškoj ponudi a za ove proizvode nije?

S poštovanjem.”

Mi smo pronašli sliku iz kataloga kako bismo se uvjerili u ispravnost podataka i zaista je naš čitalac upravu. Ovim putem apelujemo na rukovodstvo Robot-a, ukoliko je greška u sistemu da isprave istu grešku kako naši građani ne bi plaćali tuđe greške.

Video promociju ove akcije možete pogledati ispod.

Kompletan katalog možete pronaći na linku: Katalog Robot decembar

( Moj.ba )

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: