Objavljeno: 22.12.2013 u 19:19 | BiH | Komentara:

Izgubio bitku: Umro dječak koji je htio upoznati Ibrahimovića

Hajrudin (8) je bolovao od leukemije. Njegova je priča dospjela u medije nakon što je dječak poželio upoznati nogometaša Zlatana Ibrahimovića. Želja mu se nije ostvarila.

hajrudin-zlatan-ibrahimovic

Maleni Hajrudin Kamenjaš iz Vareša u BiH izgubio je bitku za živo. Njegova sestra je na Facebooku u nedjelju napisala:

“Da vam kažem dragi moji da nam Bubi ode na vječni počinak… Ljubavi moja, dati Allah da svaki džennet. Zauvijek si s nama”.

Hajrudin (8) je bolovao od leukemije. S bolešću se borio šest godina, a transplantacije koštane srži nisu uspjele. Njegova je priča dospjela u medije nakon što je dječak poželio upoznati nogometaša Zlatana Ibrahimovića. Ta mu se želja nije ostvarila jer Ibrahimović nije imao vremena za susret s dječakom već mu je poslao dres i snimio video u kojem se ispričao što mu ne može doći u posjet.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: