Objavljeno: 25.10.2013 u 12:26 | BiH | Komentara:

Fotografija djevojke nastradalog navijača BiH koja je sve rastužila

Nakon tužnog statusa na Facebook profilu Denise Siočić, vjerenice Hasiba Mahmića, na stranici “Ljuti Krajišnici Fan team BiH” objavljena je Denisina fotografija koja je je sve rastužila.

Bosna i Hercegovina još uvijek žali za trojicom navijača iz Krajine koji su poginuli u saobraćajnoj nesreći u Poljskoj, prilikom povratka sa utakmice koju je bh. reprezentacija odigrala u Kaunasu. Hasib Mahmić,Almir Kasumović i Vildan Pehlić nikada neće biti zaboravljeni.

Nakon tužnog statusa na Facebook profilu Denise Siočić, vjerenice Hasiba Mahmića, na stranici “Ljuti Krajišnici Fan team BiH” objavljena je Denisina fotografija koja je je sve rastužila.

denisa-siocic-slika

Podsjećamo, Denisa je nakon Hasibove smrti napisala:

“Bibo moj ljubavi moja toliko toga sam ti jos htjela reći toliko toga sam željela proživjeti s tobom… i sad ti kažem samo tebi sam se zaklela na vječnu ljubav i tako će ostati do kraja mog života u to ti se zaklinjem pred svim ovim ljudima i Bogom.. vječno u mom srcu… nema riječi da opišu moju bol… prebrzo si me ostavio… voljeću te vječno”.

Izvor: Depo.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: