Objavljeno: 10.01.2017 u 10:56 | Svijet, Vijesti | Komentara:

Bebu htjela vratiti u bolnicu: ‘Ne želim ga jer je preružan!’

Jedna baka odlučila je vratiti svog tek rođenog unuka u kliniku jer je preružan. U bolnicu u Santa Marti u Kolumbiji ušetala je zajedno s djetetovom majkom…

Foto: Ilustracija

Foto: Ilustracija

Jedna baka odlučila je vratiti svog tek rođenog unuka u kliniku jer je preružan. U bolnicu u Santa Marti u Kolumbiji ušetala je zajedno s djetetovom majkom optuživši osoblje da su zamijenili bebe.

Rekli su joj kako se nije dogodila nikakva zamjena jer tog dana u cijeloj klinici rođena je samo jedna beba i to upravo njen unuk, piše Mirror.

- Baka je zaista bila nesretna. Nije željela da to dijete postane član obitelji pa ga je pokušala vratiti u bolnicu – rekao je zdravstveni dužnosnik Carlos Pallares dodavši da je kući s bebom pristala otići tek nakon što je osoblje pristalo još jednom pregledati dijete.

Chadan Rosado iz Gradskog poglavarstva kaže da je baka psihički bolesnik te da ju ne treba osuđivati.

Beba je dobro i sada je sa svojom obitelji. Još uvijek nije jasno zašto je baka mislila da je dijete toliko ružno da ga ne može prihvatiti.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: