Objavljeno: 18.05.2018 u 18:27 | Vijesti | Komentara:

Baka šarmirala cijeli Beograd: Obukla se ovako, ušla u gradski prevoz, a njena fotografija obišla internet!

Da stil i elegancija nemaju veze s godinama, dokaz je fotografija starije gospođe pred vama

tramvaj

Nedavno se u Beogradu desila scena koja je morala biti zabilježena kamerom. Starija gospođa koja je, reklo bi se, ušla u sedamdesete godine, ušla je u tramvaj i svojom pojavom ostavila sve bez daha.

Na sebi je imala šarmantni šešir, očigledno za nju krojen “pepito” kaput s mašnom koja se prebacuje preko ramena i rukavice.

Sjela je na jedno od sjedišta, a njena pojava je potpuno opčinila djevojku koja je sjedela preko puta nje.

Tako je i nastala ova fotografija. Djevojka je fotografiju poslala Fejsbuk stranici “Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva” uz komentar “Predivna stvar u vezi sa elegancijom je što godine slabo mogu da joj naškode, čak naprotiv.”

Fotografija je naišla doslovce na ovacije, a mnogi su prokomentarisali da je ova dama esencija onog starog elegantnog Beograda.

Izvor: bktvnews.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: