Objavljeno: 25.06.2017 u 14:01 | Ljepotice, Showtime, Slike, TV, Video | Komentara:

ŽENA DOKTORA POPCA U SREĆNIM LJUDIMA DANAS JE… Ne, ovo nije moguće! Otpašće vam vilica od ŠOKA

Serija ‘Srećni ljudi’ koja se i sada emituje i dalje privlači ogromnu pažnju gledalaca. Novije generacije obožavaju ovaj hit i gotovo da nikada neće izaći iz mode. Jednostavno ‘evergrin’ domaće kinematografije.

marina_srecni_ljudi

Mnogi skečevi glumačkih gromada izazivaju osmjehe svih gledalaca i prepričavaju se godinama unazad. Nažalost, ta glumačka ekipa je u dosta okrnjenom sastavu jer su mnogi glumci preminuli. Ipak, poslije njih ostale su uloge po kojima se pamte, i neki od njih su bukvalno zamijenili vlastita imena sa onima iz serije.

Mnogo njih se prommijenilo za više od 20 godina, ali neki, mnogi će reći, na bolje.

Pogledajte jednu od scene lijepe Marine, supruge doktora Popca i zeta čuvene Antonije!

Ipak, poslije više od 20 godina od snimanja serije Marina, to jest glumica Bojana kovaćević sada izgleda bolje nego dok je snimala seriju. Svi su iznenađeni i šokirani njenim izgledom, a godine za nju kao da su stale.

Pogledajte kako ona danas izgleda!

bojana_kovacevic

Bojana Kovačević je rođena 4. jula 1967. godine u Beogradu. Već nakon treće godine gimnazije 1985. godine upisala je Fakultet dramskih umjetnosti u klasi profesora Arsenija Jovanovića. Diplomirala je 1990. godine glumu na proznom dijelu Vodena vila odlazi, austrijske spisateljice Ingeborg Bahman, uz samostalnu adaptaciju i režiju.

Filmske i tv uloge po kojima je upamćena su: Marina (Srećni ljudi), Žizela (Ulica lipa), Liki Zindović (Otvorena vrata), Pola (Moj rođak sa sela), Juca (Kir Janja), Ljubica (Nož), Ljiljanina majka (Kad ljubav zakasni), itd.

Živi i radi u Beogradu, udata je i ima sina Relju.

Izvor: srbijadanas.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: