Objavljeno: 07.11.2016 u 19:51 | Bizarno, Svijet, Video, Vijesti | Komentara:

ZATVORILA SVOJU BEBU U RERNU NA 300 STEPENI: Pogledajte kako ovo dijete danas izgleda (FOTO/VIDEO)

Gotovo svako danas može postati roditelj, ali pitanje da li su sposobni na to. Ova majka definitivno nikada nije trebalo da rađa. Melisa Vrajt je svoju 14-mjesečnu bebu Ešli stavila u rernu, a prethodno ju je zagrijala na 300 stepeni.

beba-rerna (1)

Djevojčica je zadobila opekotine trećeg stepena, a zahvaljujući Ešlinom ocu, preživjela je. Igrom slučaja ju je pronašao u rerni. Cijelo djetinjstvo provela je u paklu, sklanjajući se od okoline i konstantno odlazeći na operacije. Zahvaljujući 10-godišnjim intervencijama, Ešli danas nema nijedan ožiljak, što mnogima djeluje nestvarno.

beba-rerna (2)

Sada ima 15 godina i izrasla je u prelijepu djevojčicu. Prema svojoj majci ima nedefinisane emocije, niti je voli niti mrzi, iako joj je oprostila…

Pogledajte snimak u nastavku i uvjerite kako Ešli danas izgleda.

Izvor: srbijadanas.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: