Objavljeno: 25.09.2017 u 18:55 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Zapalio sopstveni BMW ispred sjedišta kompanije u Minhenu (VIDEO)

Jedan veoma bijesan vlasnik BMW Serije 7 dovezao je svoj automobil ispred sjedišta bavarske kompanije u Minhenu i zapalio ga!

zapalio-bmw

Nezadovoljan kako kaže brojnim kvarovima na automobilu, riješio se na drastične mjere. Ovo nije prvi put da ljutiti vlasnik, Hadi Pourmohseni, ima “okršaje” sa BMW-om.

On je prvi problem sa ovim proizvođačem imao 2013. godine, kada su se javili kvarovi na njegovom M6. Razočaran ponašanjem dilera, a kasnije i proizvođača na njegove primedbe, Hadi Pourmohseni je svoj M6 razbio čekićem 2013. godine ispred salona automobila u Frankfurtu.

Isti automobil je kasnije popravio, samo da bi ga 2014. godine dovezao ispred salona automobila u Ženevi, i tu ponovo polupao čekićem.

Očigledno veoma nezadovoljan kupac.

Izvor: vrelegume.rs

Izvor: vrelegume.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: