Objavljeno: 05.12.2017 u 14:20 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

ZA DLAKU SMRT U JUTARNJEM PROGRAMU! Voditeljki eksplodirala boca pored glave! Kamere snimile UŽIVO

Svi smo mi barem jednom u životu u bocu omiljenog gaziranog pića ubacili mentos bombone i uživali u burnoj hemijskoj reakciji. Ali, gazirano piće u kombinaciji sa tečnim azotom…

eksplozija

Ali, to su ipak učinile voditeljske zvijezde australijske jutarnje emisije “Show 10″ Natarsha Belling i Roxy Jacenko. One su u emisiju pozvale “naučnu Jutjub zvijezdu” Jacoba Stricklinga koji im je pokazao kako gazirano piće reaguje u kombinaciji sa tečnim azotom.

Nakon što je dva puta uspješno lansirao bocu pića visoko u vazduh, treću je bocu naglo ugurao u ruke nesigurnoj voditeljki. Šta se dogodilo nakon toga, možda je najbolje da pogledate sami.

To nije izgledalo nimalo bezopasno. Opasni “projektil” je ogromnom brzinom proletio samo nekoliko centimetara od Natarshine glave, pritom je i slomio granu koja je pala sa stabla. Voditeljke i njihov gost pokušali su da ostanu pribrani i cijelu nezgodu su komentarisali uz osmijeh, ali svima im je bilo jasno da je prenos uživo mogao da završiti s groznim posljedicama.

Izvor: srbijadanas.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: