Objavljeno: 04.02.2018 u 10:35 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Vjenčanje je bilo bajkovito, a onda je ušetao MLADIN BIVŠI i podijelio gostima KOVERTE: Vidjeli su ŠTA je u njima i nastala je OPŠTA TUČA

Vjenčanje bi u osnovi trebalo da bude događaj pun sreće koju dijelimo sa bližnjima. Ovo vjenčanje je potpuna suprotnost tom tradicionalnom shvatanju.

vjencanje-tuca

Sve je na ovom vjenčanju krenulo tradicionalno – prvo crkva pa prijem. Sve je bilo isplanirano do detalja, vjenčanje djeluje i više nego lijepo i sve djeluje poput neke bajke.

A i nastavak, kada se pojavljuje nezvani gost, takođe je bajkovit. Dok je Grdana, ljuta što nije pozvana na proslavu, uspavala sve protagoniste bajke, ovaj nezvani gost u vidu mladinog bivšeg dečka uradio je suprotnu stvar – izazvao opštu tuču.

Povređeni dečko je, naime, odštampao intimne fotografije iz perioda kada je bio u vezi sa mladom, popakovao ih u koverte i ostavio po jednu svakom gostu.

A na slikama mlada oralno zadovoljava svog bivšeg dečka. Nevjerica, šok i tišina koji su zavladali kada su gosti otvorili koverte, uskoro su se pretvorili u opštu tuču.

Povređeni dečko je, kako slijedi objašnjenje njegovih bližnjih na Tviteru, bio ljut što je izigran i namagarčen, a djevojka se, kažu, potpuno iznenada odlučila da se uda za drugog muškarca.

I to je bilo dovoljno da smisli paklenu osvetu za nju. Neko od svatova je sve snimio, okačio na Tviter i cijela priča sa svadbe uskoro je postala viralna, ali i bez objašnjenja šta je na kraju bilo sa mladom i mladoženjom.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: