Objavljeno: 19.11.2017 u 14:10 | Svijet, Video, Vijesti | Komentara:

Video nadrogiranog para šokirao je svijet, no evo što se kasnije dogodilo

Video bračnog para iz Memphisa u američkoj saveznoj državi Tennessee koji su se predozirali heroinom obišao je svijet u listopadu prošle godine i svi su se zgražali nad muškarcem i ženom koji su poput mrtvaca ležali nasred ulice.

drogirani

Riječ je o Ronaldu i Carli Hiers koji su čudom preživjeli nakon što su se nadrogirali heroinom toliko da su ih prolaznici snimali.

Par je na Facebooku objavio muškarac po imenu Courtland Garner koji niti u jednom trenutku nije požalio zbog svog postupka.

To što su oni napravili bile su dječje stvari. Bio je spektakl, nasmijalo me. Kad djeca vide taj video znate što će reći? Ne želim izgledati tako glupo, ne želim se nikad drogirati – rekao je on.

No, i akteri sa snimke zahvalni su što su je vidjeli jer kažu da je ona bila prijelomna točka u njihovim životima.

drogirani2

U dokumentarnom filmu ‘Time and Mic’ par govori o prošlom životu i kažu kako se otad nisu drogirali.

Carla Hiers uzimala je opojna sredstva 40 godina, a zadnjih osam godina bila je ovisnica o heroinu. Njezin sada bivši suprug Ronald (61) o heroinu je bio ovisan od 1972. godine.

Droga i alkohol vas jednostavno preuzmu. Kada sam krenuo u srednju školu, s 13 godina, upoznao sam svog najboljeg prijatelja. No, on je mrtav sada. Umro je u mom ormaru od predoziranja – ispričao je Ronald.

S 13. smo počeli snifati boju, pušiti travu i piti vino – prisjeća se on.

drogirani3

Par se upoznao dok su još bili tinejdžeri, no vjenčali su se tek u tridesetima.

Stvari nikada nisu bile normalne. Uvijek je netko bio u zatvoru zbog nečega. Počinili smo mnogo zločina zajedno – ispričao je Ronald.

Zbog njihovog načina života najviše je patila kćer Carla.

Kada sam vidio Carlu srce mi je htjelo iskočiti. Bila je loše, uistinu povrijeđena zbog toga videa i načina na koji smo je javno ponizili – ispričao je bivši ovisnik.

Iako su se razišli, bivši supružnici i dalje su u kontaktu svaki dan, a Carli je dijagnosticiran rak grla koji je vjerojatno posljedica života koji je vodila.

Izvor: vecernji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: