Objavljeno: 22.06.2014 u 8:25 | Video, Zabava | Komentara:

Video: Djevojke se glupirale na motoru pa debelo nadrljale

Da li je nekima baš toliko dosadno u životu da moraju da se glupiraju na ovakve načine ili jednostavno uopšte nisu svjesni posljedica!?

Poznata Ajnštajnova izreka da su samo dvije stvari beskonačne – svemir i ljudska glupost, iako za svemir i sam kaže da nije baš u potpunosti siguran, u ovom slučaju dobija još jednu potvrdu. Kao da vožnja skuterom u zemljama Jugoistočne Azije, tačnije, Vijetnama, nije opasna sama po sebi, već se izgleda mora dodatno „začiniti“.

Dvije vijetnamske djevojke odlučile su da se malo „zabave“ u saobraćaju, tako što će se jedna od njih, vjerovatno uživjeti u ulogu iz „Titanica“, dok bi druga trebala, barem u teoriji, da pritom vozi što je bezbjednije moguće.

E, pa, fraza „epic fail“ ovde dobija svoj potpun smisao!

Izvor: topspeed.telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: