Objavljeno: 21.03.2017 u 12:58 | Regija, Video, Vijesti | Komentara:

UŽAS: Toše Proeski je ubijen, evo i dokaza! (VIDEO)

Nekadašnji špijun i jedan od optuženih za organizovanje atentata na Slobodana Miloševića Jugoslav Petrušić sinoć je na jednoj makedonskoj emisiji iznijeo je svoje argumente i tvrdi da smrt pjevača anđeoskog glasa nije bila nesrećan slučaj.

tose-auto

Brzina kojom se kretao džip, i njegova polovina koja je udarila u kamion, nije mogla a da ne povrijedi ozbiljno vozača i saputnika koji je sjedio iza. Ne postoji ni teoretska mogućnost da sila koja je djelovala unutra prilikom udara te strane u kamion, pošto je džip robusno vozilo, ima veoma jake varove, veoma je snažno, prilikom razaranja i rasturanja tog dijela, na drugom dijelu gdje su se nalazili ovi ljudi, imali bi takve povrede, vidljive po tijelu, da bi morali da završe u bolnici. Vazdušni jastuci su morali da budu otvoreni, povrede koje bi imali na tijelu bi morale da se liječe ako ništa drugo bar jedno dvije-tri nedelje da leže. Sila je tolika bila da oni nisu mogli da izađu nepovrijeđeni. Ne želim da se bavim time kako su to namjestili, ali to je nemoguće – rekao je on i dodao:

- Radilo se o ubistvu. Koji su razlozi i motivi ja ne zalazim u to niti želim niti me to interesuje. Samo znam da ljudi koji pričaju o tome, pričaju kao šarlatani – izjavio je Petrušić.

Podsjetimo, Toše Proeski poginuo je u saobraćajnoj nesreći 16. oktobra 2007. godine, na autoputu u Hrvatskoj, dok je iz Skoplja putovao za Zagreb. Za volanom je bio njegov prijatelj i vozač Georgij Georgijevski, koji je u jednom trenutku izgubio kontrolu nad vozilom i udario u kamion. Na zadnjem sjedištu bila je Tošetova menadžerka Ljiljana Petrović. Toše je stradao na licu mjesta, dok su ostali putnici u automobilu prošli sa lakšim povredama.

Izvor: alo.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: