Objavljeno: 24.03.2017 u 14:14 | Ostalo, Video | Komentara:

URADIO JE LUDU STVAR: Ali njegovo OBJAŠNJENJE je još TRI puta LUĐE (VIDEO)

Srpski košarkaš Andrija Bojić, o kojem danas bruji internet na svim stranama svijeta, otkrio je za Informer da je bio iznerviran što je njegov tim ubjedljivo gubio, pa je zbog toga odlučio da zakuca umjesto da izvede slobodna bacanja na meču mađarskog prvenstva

bacanje-kosarkas

Bojić je dobio prekršaj, priliku da šutira dva bacanja, a on je umjesto toga uzeo loptu i zakucao u protivniči koš! Sudija je poništio taj njegov potez i dodjelio loptu domaćinu.

Snimak sa ludim potezom srpskog košarkaša došao je čak i do Šekila O’Nila, a Andrija Bojić je stekao ekspresnu popularnost

- Šutirao sam bacanja 4/4 u prvom poluvremenu, a onda 0/8 u drugo, što mi se nikad ranije nije dogodilo. Svi su mi govorili prije da idem na ulaz i eto, išao sam – ispričao je za Informer Andrija Bojić.

On je dodao da je bio nervozan što je njegov tim ubjedljivo gubio utakmicu.

- Gubili smo 17 poena razlike i to me je iznerviralo. Ja sam malo srčan i tako se to desilo. Vidim da je svima privuklo pažnju, ali sigurno neću više nikada ponoviti. Saigrači mi ništa nisu rekli poslije meča, nisu čak ni vidjeli u prvi mah. Tek kasnije kada se pojavilo na internetu. Niko mi ništa nije zamjerio ili nešto slično – rekao je Andrija Bojić.

Izvor: srbijadanas.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: