Objavljeno: 10.01.2017 u 14:02 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Ugradio je vještačke GRUDI zbog opklade, a danas ih koristi za OVO! (VIDEO)

Brajan Zembik se prije 20 godina kladio da će da ugradi silikone u grudi i da ih zadrži godinu dana. Obećanje je i ispunio, samo što je silikone ostavio već 20 godina.

brajan-zambik-grudi

Djevojka njegovog druga se na neki način hvalila svojim grudima, a on je bio ubijeđen da bi dobijao isto pažnje kao ona, ako bi ugradio silikone. Drugar je pristao na opkladu od 100.000 dolara.

- Poznavao sam plastičnog hirurga koji je takođe bio kockar i pitao sam ga da li hoće da uloži silikone za opkladu. Odigrali smo igru, dobio sam 5000 dolara i bum, to su bili besplatni silikoni – rekao je Brajan.

Brajan je dobio 50.000 dolara za to što su napravili film o njemu, a potom je dobijao 10.000 dolara za svaku godinu koju je zadržao nove grudi.

Danas ih koristi kao odličan izvor prihoda, a možda dobije i još koju ponudu za reklamu, pošto je ranije učestvovao u jednoj.

Izvor: srbijadanas.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: