Objavljeno: 14.08.2016 u 19:01 | Showtime, TV, Video | Komentara:

U 21. STOLJEĆU: Žiri maltretirao natjecateljicu jer ne vjeruje u Boga (VIDEO)

Nakon što je završila pjesmu koju je odlučila izvesti pred žirijem, jedna od sutkinja je natjecateljicu Carolinu Peñu (16) ‘iz vedra neba’ upitala vjeruje li u Boga. Koja je poanta takvog pitanja u emisiji koja se zove ‘Ekvador traži zvijezdu’ vjerojatno ne znaju ni sami članovi žirija, no to su ipak odlučili pitati.

ekvadorski-show-djevojka

Nakon što je rekla da ne vjeruje u Boga, prva joj je članica žirija poručila da ‘nikada neće biti uspješna bez Boga’. S njom se složila i sutkinja Paola Farias koja je tražila dodatno pojašnjenje od mlade djevojke i gotovo posprdno pitala ‘odakle onda mi dolazimo’.

S njima se složila i treća ženska članica žirija. Posljednji je pak član ostao suzdržan pa je diplomatski komentirao da su ‘religija i vjera jedna stvar, a umjetnički talent nešto sasvim drugo’.

Sa strane je pak bio i otac natjecateljice koji je nervozno komentirao kako on ‘baš jako vjeruje u Boga’ te se nada da će njegova kći ‘naučiti lekciju’ i ‘promijeniti vjerovanje’.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: