Objavljeno: 29.03.2017 u 10:32 | Bizarno, Video, Zanimljivosti | Komentara:

TRUBE NAJAVLJUJU APOKALIPSU: Sablasni zvuk se čuje ISTOVREMENO na različitim krajevima svijeta! (VIDEO)

Neobjašnjiva buka podsjeća na zvuk trube a pojedini svjedoci tvrde da su ih sablasni zvučni signali podsjetili na brušenje metala.

apokalipsa-pixa

Foto: Pixabay

Uznemirujući talasi su registrovani u Velikoj Britaniji, Holandiji i Maroku a mnogi kažu da su u pitanju vanzemaljske pojave koje svjedoče o dolasku NLO-a ili apokalipse koja je blizu.

Čudna buka se čula na više kontinenata a korisnici različitih socijalnih mreža sve više objavljuju snimke o nesvakidašnjoj pojavi. Mnogi od korisnika priznaju da su preplašeni pojavom ali i da su se na njihovim domovima uslijed velike buke tresli prozori.

Zvuk trube je prvi put snimila Kanađanka Kimberli Vuki. Ona se prvi put sa ovom pojavom susrela 2013. godine. Tada je bila uplašena a danas odbacuje strah o eventualnoj opasnosti koja se odnosi na moguću najavu apokalipse.

- Buka je proizvod geofizičkih procesa čiji je uzrok povećanje atmosferskog pritiska, odnosno dodirivanje tektonskih ploča – kaže Kanađanka.

Iz agencije NASA navode da su pozadinski zvukovi koje emituje naša planeta sasvim obična pojava ali i da je ponekad za njihovo registrovanje neophodno uključiti vještačke prijemnike zvuka.

- Ukoliko bismo umjesto svog sluha koristila antene, čuli bismo izuzetnu simfoniju različitih zvukova koje emituje naša planeta ali i neka druga svemirska tijela – tajanstven je jedan od naučnika koji želi da ostane anoniman.

Prema pisanju britanskog Ekspresa, ovi zvučni signali su registrovani u Australiji, Holandiji, SAD, Kanadi, Maroku i Rusiji.

Izvor: dnevno.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: