Objavljeno: 21.01.2017 u 10:44 | Ostalo, Video | Komentara:

Tramp pokušao da kaže Melaniji gdje da sjedne, a ona je još jednom pokazala da je balkanska žena!

Na svečanoj večeri uoči inauguracije novog predsjednika Amerike Donalda Trampa, nakon govora nove prve dame Melanije Tramp, desila se jedna nesvakidašnja situacija.

Foto: AP/Tanjug

Foto: AP/Tanjug

Nakon što je završila obraćanje, njen suprug otpratio ju je sa bine i pokazao joj gdje da sjedne, ali ona da je potpuno ignorisala i mirnim korakom maltene izašla iz dvorane.

Tramp je zatim situaciju pokušao da izvuče šaljivim komentarom.

- Mislim da ona ne želi da sjedi sa tobom Fil. Draga, vrati se i sjedni ovdje – rekao je on a zatim se obratio publici riječima “ona vjeruje u prepreke, za razliku od nas”.

Ovaj neprijatan momenat desio se neposredno prije izjave predsjednika kako njegov kabinet ima najviši IQ od svih dosadašnjih.

Govor predsjednika obilovao je i komentarima na račun Republikanske partije, njegovih izabranih saradnika i najboližih ljudi, a video cijelog govora i pomenutog neprijatnog momenta možete pogledati ovdje, posebno je zabavno poslije 2:20:

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: