Objavljeno: 20.02.2017 u 11:31 | Showtime, TV, Video | Komentara:

Takmičar je svojim potezom šokirao sve u studiju. MEMEDOVIĆ SKAMENJEN! (VIDEO)

Novinar u penziji Jova Radovanović, u emisiji kviza ‘Potjera’, izgubio je nevjerovatnih 600.000 dinara i tako postao najhrabriji, ali i najbaksuzniji takmičar u istoriji kviza.

takmicar-kviz

Bivši novinar Politikinog zabavnika, nije želio da igra na sigurno i zadovolji se sa 70 hiljada dinara, već je prihvatio od tragača ponuđenih 500.000 dinara.

U seriji pitanja koja su uslijedila, ovaj penzioner je prosto briljirao i ubrzo je za svoju ekipu osvojio nevjerovatnih 500.000 dinara.

Šarmantna ekipa na čelu sa Jovom je zatim pokušala da osvoji 600.000 dinara.

Kada su svi pomislili da će se srećni niz nastaviti i da ćemo svi svjedočiti osvajanju velike premije, došlo je do dramatičnog obrta.

Tragač je u svojoj seriji dominirao i završio igru 9 sekundi prije isteka vremena. Hrabri Jova i tim, počeli su da prave greške.

Na pitanje ko je glumio glavnu mušku ulogu u filmu “Zgodna žena” odgovor je bio, Džulija Roberts.

poruke-twiter (1)

Ipak, hrabrost i znanje ovog čovjeka nije prošla nezapaženo, pa se društvena mreža Tviter “usijala” od pozitivnih komentara i poruka podrške.

poruke-twiter (2)

Izvor: likemag.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: