Objavljeno: 12.11.2017 u 13:41 | Ostalo, Video | Komentara:

Suzana se OVAKVA pojavila pred gledaocima: Napravila je jedan korak, a muškarci su počeli da se PREZNOJAVAJU

Ona je pokazala da čak i gledanje vremenske prognoze može da bude napeto.

suzana

Kada se pred gledaocima pojavila u helankama i majici bez bretela, ništa nije ukazivalo da će Suzana Almeida, voditeljka iz Španije, uspjeti da toliko podigne temperaturu u auditorijumu.

Dok je mirno stajala i najavljivala vremenske prilike, sve je bilo u redu. A onda je počela da se kreće i okreće, i ispostavilo se da odjeća otkriva mnogo više nego što se to čini.

Nimalo prikladno za televiziju, ali populacija, naročito muški dio, bili su oduševljeni, čak iako je Suzana sklona i mnogo provokativnijim izdanjima.

Zbog ovakvog izbora odjeće praktično svako njeno pojavljivanje postaje viralno, a zahvaljujući svojim kombinacijama, sada se može pohvaliti velikim brojem fanova na društvenim mrežama.

Ovih dana ona izgleda ovako – mnogi su primetili da se prilično stesala, a komplimenti na račun njene figure ne prestaju da pljušte iz dana u dan.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: