Objavljeno: 09.02.2017 u 11:24 | Ostalo, Video | Komentara:

‘Stop, stop!’: Usred prijenosa uživo prekinuto izvlačenje lota

Nakon prošlogodišnjeg incidenta i broja koji je izašao bez izvlačenja iz bubnja, Srbiju potresa novi loto skandal. Ovog puta emisija je prekinuta za vrijeme emitiranja uživo…

voditeljica-loto

Voditeljica Lidija Kljajić dovela se u neugodnu situaciju prilikom izvlačenja lota. Naime, prilikom najave začulo se vikanje “Stop, stop!” koje je zbunilo voditeljicu, a zasigurno i gledatelje ispred malih ekrana.

“Pričekat ćemo trenutak”, rekla je zbunjena Lidija, nakon čega se začulo: “Sada je u redu” i nastavilo s izvlačenjem. Ovo nije prvi takav incident oko izvlačenja lota u Srbiji. Prošle godine su izvučeni svi brojevi, ali je sustav otkazao kad je trebao otkriti dobitnika “sedmice” i koliko ima dobitnika s manjim brojem pogodaka.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: