Objavljeno: 07.02.2017 u 12:29 | Ljepotice, Showtime, TV, Video | Komentara:

Spavaš li mirno, Sharon Stone: Šarapova u emisiji bez gaćica? (VIDEO)

Ruski mediji pišu da je atraktivna tenisačica u emisiju stigla bez gaćica i grudnjaka. I dok smo za Sharon Stone sigurni da nije imala gaćice, za Mašu, što god tvrdili Rusi, nismo baš tako uvjereni…

sarapova (1)

Mariju Šarapovu u posljednje vrijeme navikli smo vidjeti bez reketa, ali ne baš i bez donjeg rublja. Ruskinja koja je odradila 15 mjeseci kazne zbog dopinga još nije odigrala službeni meč, ali atraktivna tenisačica redovito gostuje u emisijama.

U jednoj takvoj pojavila se bez grudnjaka i gaćica, pišu ruski mediji.

POGLEDAJTE VIDEO: Šarapova na 7:15

Šarapova je voditelju priznala da se ne pridržava strogog režima prehrane i kako ne vodi sportski život jer uživa u provodima do ranih jutarnjih sati.

No malo tko je pridavao pozornost onome što priča. Ruski mediji pokušavali su odgonetnuti ima li gaćice, za grudnjak nije upitno, i na kraju su zaključili – nema.

Naravno, bilo je nemoguće ne povući paralalenu s kultnim filmom Sirove strasti sa Sharon Stone u glavnoj ulozi. I dok smo za Sharon sigurni da nije imala gaćice, za Mašu, što god tvrdili Rusi, nismo baš tako uvjereni…

Šarapova je prije tri mjeseca odigrala dva ekshibicijska meča na dobrotvornoj priredbi u Las Vegasu što joj je bio prvi povratak na teren nakon suspenzije zbog pada na dopinškom testu. Nakon što su joj u krvi otkrili tragove meldonija, suspendirali su je na dvije godine da bi joj sportski arbitražni sud smanjio kaznu na 15 mjeseci.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: