Objavljeno: 18.10.2017 u 12:51 | Bizarno, Regija, Video, Vijesti | Komentara:

Šokantno: U Beogradu bordel sa psima koje oblače u žensku odjeću, a na selu turisti mogu silovati koze i krave. (VIDEO)

U centru Beograda postoji bordel u kojem nastrani bolesnici seksualno opće sa psima, upozorava pokret za zaustavljanje nasilja nad životinjama Levijatan. Na svojoj Facebook stranici objavili su i fotografije iz stana na tajnoj lokaciji u kojem pse oblače u ženske čarape i odjeću, oblače im cipele na petu te ih drogiraju kako bi ‘mušterije’ mogle s njima u miru raditi što žele. .

psi-beograd

“Oblačenje životinja u žensku garderobu uzbuđuje te nakaze i onda možemo pretpostaviti što s njima rade”, rekao je za RTL-ovu Potragu predsjednik Levijatana Pavle Bihali..

Levijatan, pokret koji se predstavio javnosti fotografijom mišićavih mladića u fantomkama s porukom „Ne diraj životinje, naći ćemo te“, vlasnicima monstruoznog bordela je poručio da se čuvaju. Najavili su da će ih prijaviti nadležnim institucijama čim otkriju lokaciju bordela, no pripadnici Levijatana pred RTL-ovom su kamerom istakli da su vrlo skloni ‘edukativnim razgovorima’ s ljudima koji zlostavljaju životinje i natuknuli da su njihove ‘metode uvjeravanja’ ponekad i s one strane zakona..

“Ljudi koji rade zle stvari bez razloga… ja volim s razlogom da im je… mater“, kaže Dušan Dule Džakić, mišićavi, tetovirani MMA borac koji ne skriva da plače kao malo dijete kad nađe zlostavljanu životinju. Navodi tako primjer mladića koji je objavio video u kojem zlostavlja mačku, a ubrzo nakon toga na Dušanovom Instagram profilu je osvanuo video u kojem isti mladić govori kako se kaje i neće nikad više to raditi..

Levijatanove metode su u najmanju ruku nekonvencionalne, no mnogi ih podržavaju. Njihove noćne akcije kojima spašavaju životinje i istjeruju pravdu na društvenim mrežama prate deseci hiljada ljudi. Levijatan ističe kako je stanje u azilima za životinje u Srbiji upravo stravično, a nabavili su i fotografije koje to zorno prikazuju..

I neki veterinari u Srbiji već godinama upozoravaju da pojedinci ne udomljavaju životinje, već ih iskorištavaju za prostituciju..

“Psi i mačke lutalice iz Srbije izvoze se u zemlje zapadne Europe, posebno u Njemačku i Austriju, pod izgovorom udomljavanja. Međutim, umjesto u domovima ljubitelja životinja, završavaju u bordelima. Poznato je da postoje dileri – beskrupulozni šverceri životinja koji koriste tajne email adrese, lažne identitete na društvenim mrežama i neregistrirane azile, koje pokazuju na internetu. Životinje uvezene na ovaj način u zemlje zapadne Europe iskorištavaju se na najbrutalnije moguće načine“, rekao je za Alo! veterinar Milojko Simić. Dodao je kako pas kojeg muškarac iskorištava za seksualni odnos umire nakon dva do tri snošaja jer mu se uništavaju analni i vaginalni otvor..

Alo! piše kako u Srbiji postoji mnoštvo seoskih imanja na kojima se turistima nude konji, krave, koze i magarci za seks.

„Najveći broj turista zoofila dolazi iz Njemačke, Nizozemske, Švedske i Velike Britanije, a u Srbiju stižu u organiziranim turističkim grupama, uglavnom autobusima, i na prvi pogled se nimalo ne razlikuju od ostalih turista. Kad stignu na imanje, seljak im pokaže štale, gdje turisti mogu izabrati s kojom životinjom će imati seks, a za to su obavezni vlasniku imanja platitit između 70 i 150 eura. Ima i onih koji žele da im „intimni momenti s kravom” ostanu trajno zabilježeni, a za tu snimku moraju izdvojiti još 50 eura“, rekao je izvor lista Alo! i dodao kako većina farmera u tome ne vidi ništa loše, već takvo iskorištavanje svojih životinja smatraju dobrom prilikom za zaradu. .

Izvor: avaz.ba/rtl

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: