Objavljeno: 20.01.2017 u 13:48 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

ŠOKANTNO: Imala je 12 godina kada je ostala trudna, NEĆETE VJEROVATI ko je otac djeteta (VIDEO)

U šokantanom dokumentaracu koji govori o britanskoj porodici, Viki Džegers, žrtva krivičnog djela koje je nad njom počinjeno, otkrila je da ju je rođeni brat David Džegers silovao čak tri puta kada je bila dijete.

 Foto: pixabay.com

Foto: pixabay.com

David je već kao tinejdžer upadao u nevolje. Policija ga je hapsila zbog krađa i nasilja. Kada je imao 17 godina, a njegova mlađa sestra Viki 12, često je u kasnim večernjim satima ulazio u njenu sobu i seksualno je zlostavljao.

Zbog straha i šoka, Viki ovu strašnu vijest nikome nije saopštila, a nakon tri uzastopne noći u kojima je bila zlostavljena, počela je da spava na podu spavaće sobe svojih roditelja.

Poslije izvjesnog vremena, saznala je da je trudna i tada nije mogla da prizna roditeljima ko je otac. Slagala ih je da je u pitanju školski drug.

U međuvremenu, David je tadašnju djevojku, samohranu majku dvoje djece Helen Mičel, krvnički zadavio nakon čega je osuđen za ubistvo.

Ovo je dokumentarac o nesrećnoj sudbini porodice Džegers:

Izvor: dnevno.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: