Objavljeno: 01.06.2017 u 17:49 | Video, Vijesti | Komentara:

Šokantan snimak nadzorne kamere u jednoj podzemnoj garaži u Kini. Kada vidite šta je uradila ova žena, ostaćete bez teksta! (VIDEO)

Sljedeći video dolazi nam iz grada Guiyang u Kini, a prikazuje jednu mlađu ženu kako ostavlja svoju bebu u podzemnoj garaži.

U videu kojeg je snimila nadzorna kamera možemo vidjeti kako žena u početku uspravlja svoje dijete uz zid dok gleda okolo sebe u nadi da je niko nije vidio. Žena zatim ustaje i napušta mališana. Nakon što je otišla, možemo vidjeti dijete kako puže ka pravcu u kojem je otišla njegov amajka.

Prema izvještajima kineskih medija, dječaka je uzeo zaposlenik parkirališta nakon što je čuo dječje plakanje, a policija i dalje traga za djetetovom majkom

Izvor: http://ludodobola.com/

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: