Objavljeno: 21.11.2017 u 19:57 | Video, Zabava | Komentara:

Snimala je ogromnog crnog medvjeda kako ruši drvenu ogradu iza njene kuće. Nije ni sanjala šta će uslijediti na 0:23… (VIDEO)

Malo je utješno kada znamo da i ‘strašni predatori’ poput medvjeda (baš kao i ljudi) osjećaju veliku bol kada dobiju udarac ‘tamo dole’. Medvjed iz sljedećeg videa dokaz je da se udarci u prepone događaju svima, bez obzira na vrstu.

Ovaj crni medvjed gurao je drvenu ogradu naprijed i nazad kako bi došao do crijeva koje je bilo pričvršćeno za veliki spremnik vode. Nažalost po ovog muškog medvjeda, nakon što je napokon svom snagom uspjeo otkinuti crijevo, istog trena je dobio udarac u prepone što mu je uzrokovalo veliku bol da je odmah morao leći na tlo.

Naredni video će vam popraviti dan:

Izvor: ludodobola.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: