Objavljeno: 07.09.2017 u 16:52 | Music, Showtime, TV, Video | Komentara:

SNIMAK KOJI JE PODIGAO CIJELI REGION NA NOGE: Svi su stali uz Dejana Matića, a on otkriva šta se zaista desilo!

Društvenim mrežama kruži snimak koji je zgrozio sve! Naime, na spornom snimku vidi se kako je prilikom jednog nastupa gitarista koji je svirao sa Dejanom Matićem opušteno uzeo bakšiš koji se nalazio na pevačevoj klavijaturi.

dejan-matic-baksis

Gitarista je prvo osmotrio da li ga neko gleda, a zatim je uzeo novac koji se nalazio ispred Dejana i nastavio da svira kao da se ništa nije desilo.

Gitarista, nije primjetio da ga je neko snimio mobilnim telefonom i to podijelio na društvenim mrežama.

Nakon što se video proširio društvenim mrežama i portalima, oglasio se i pjevač koji kaže da je to, zapravo, njihov dogovor.

“Poznato je sve i nema nikakvih sumnji. Igor i ja već 8 godina sarađujemo, putujemo, nastupamo. Naš interni dogovor u bendu je da bakšiš stoji kod Igora tako da se bez potrebe podigla prašina. Mi smo bez problema , kao i nakon svakog nastupa, podijelili bakšiš od svirke”, rekao nam je Dejan Matić povodom raznih opružbi na račun člana njegovog benda.

Pogledajte:

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: