Objavljeno: 18.02.2017 u 11:12 | Showtime, TV, Video | Komentara:

SLAGALICA PREKINUTA! Voditeljka se pogubila i REKLA OVO, a kamera se ODMAH ugasila…ŠOK (VIDEO)

Slagalica je sigurno jedan od najpopularnijih kvizova u Srbiji. Takmičari se masovno prijavljuju da provjere svoja znanja iz različitih oblasti, dok gledaoci obožavaju da preko svojih maloh ekrana takođe testiraju sebe, ali i pohvale, kada zatreba, i izkritikuju takmičare iz svojih toplih fotelja.

slagalica

Ipak, Slagalica ne bi bila to što jeste da ponekad ne dođe do nekih neočekivanih situacija, koje sve dobro zabave.

Neko će reći da poslije Slavoljuba Ćivota nema situacije koja može iznenaditi gledaoce, ali grdno su se prevarili. Prilično često dešava se da takmičari prave takve ispade da gledaoci vrište od smijeha. Nekada slučajno a nekada namjerno. Te tako ima onih nervoznih koji napuste kviz, zatim onih koji lupaju tastere, onih koji od treme ne znaju ni kako se zovu, a kamoli da nešto “ubodu”.

Ipak, pored svega ovoga, dešava se i da voditelji i režija nešto “zeznu”. E pa upravo to se desilo u nedavnoj emisiji. Program je naglo prekinut, a ispostavilo se da voditeljkina najava nije bila dobra. Ona je najavila asocijacije i ekran je “pocrnio”. Ipak, ton nije bio isključen pa se čuo razgovor voditeljke sa režijom gdje je pitala da li sada najavljuje asocijacije. Zatim je uslijedio smijeh, ali programa i dalje nije bilo.

Pogledajte kako je to izgledalo!

Izvor: srbijadanas.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: