Objavljeno: 21.09.2017 u 19:09 | Lifestyle, Moj Dom, Video | Komentara:

SKUPIO JE 161 CIGLU I ONDA IH POČEO REDATI: Napravio je nešto što će mu zauvijek trajati, a i vama će se svidjeti…

Za vrijeme lijepih dana svako od nas želi da provodi dane u prirodi i sa najmilijima. Uglavnom tada napravimo roštilj i uživamo u prijatnoj atmosferi. Nema bolje opcije, nego da na roštilju napravi večeru i po kuhinji ne moramo praviti haos.

cigle-rostilj-1

Roštilj će dobro doći kako za pripremu razne vrste mesa, tako isto i da pripremimo neko povrće, koje nam se u tom momentu nalazi na dohvat ruke.

Ukoliko ne želite da trošite svoj novac na kupovinu roštilja, koji će poslije nekog vremena da počne hrđati i nećemo ga moći koristiti, onda je mnogo bolje rješenje da ga sami napravite po svojoj volji i barem ćete znati da će vam uvijek koristiti.

Roštilj ćete napravite veoma lako, a uvijek će vam dobro doći!

cigle-rostilj-2

Potreban materijal:

- cigla
- cement
- metalna podloga
- rešetka za roštilj

Sve potrebne materijale ćete veoma lako nabaviti.

Prije nego počnete sa gradnjom, odredite sebi neko lijepo mjesto na kojem ćete imati roštilj, jer će on zauvijek tu i ostato.

Obratite pažnju da prostor između dva zida bude dovoljan, kako biste mogli postaviti i metalnu rešetku za roštilj.

U narednom videu vam je objašnjeno na koji način ćete izgraditi roštilj:

Izvor: 5do12.info

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: