Objavljeno: 24.06.2017 u 12:08 | Ostalo, Video | Komentara:

Skinula je svoju periku da prvom spoju, a reakcija dečka ju je dovela do suza!

Prvi izlasci su prilično stresna iskustva za ljude. Svi se trude ostaviti dobar prvi dojam – i stalno smo pod brigom da li će nešto krenuti po zlu.

eve1

Šta će se desiti ako ne budete imali o čemu pričati? Šta ako prospete piće po sebi? Ili ako vaša perika spadne sa glave?

Pa, ovo posljednje nije baš uobičajeno za svakoga, ali jeste za Eve Betts.

Kada je bila mlađa, stalno su je ismijavali zbog njenog izgleda. Naime, bolovala je od rijetke bolesti koja je bila uzrok opadanja kose. Dugo godina je vodila bitke sa svojim samopuzdanjem.

Potom se pojavila u britanskom show-u “First Dates” u kojem je podijelila jedno od svojih iskustava na prvom sastanku s dečkom. Nije željela kriti od njega svoju tajno, te je odmah odlučila biti iskrena i reći mu da nosi periku. Očekivala je bilo kakvu reakciju od dečka, pa čak i ono najgore.

eve2

Nastavak na sljedećoj strani…

Sljedeća stranica

Izvor: geek.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: