Objavljeno: 25.05.2020 u 11:52 | Video, Zabava | Komentara:

Sjedio je i pecao na jezeru, a onda je krenuo da zapali cigaretu… Nije mogao ni sanjati da će mu se baš ovo desiti! (VIDEO)

Sljedeći video prikazuje urnebesan trenutak kada jedan čovjek skače u vodu i očajnički pokušava da vrati svoj štap za pecanje kojeg je odvukla riba.

U snimku kojeg je mobitelom zabilježio njegov prijatelj, možemo vidjeti čovjeka kako sjedi i mirno peca na jezeru. Međutim, baš kada je krenuo da zapali cigaretu, na udicu se zakačila riba i krenula bježati noseći za sobom cijeli ribarski štap.

Iznenađeni ribar odmah je skočio u vodu i krenuo plivati za svojim štapom, no nažalost po njerga, velika riba je bila brža…

Izvor: ludodobola

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: