Objavljeno: 12.11.2017 u 9:02 | Ljepotice, Music, Video | Komentara:

Sa 16 godina i pulsom 200 Edina Gurda je uspjela da očara žiri Zvezda Granda!

Edina Gurda iz Ilijaša predstavila se u prvom krugu pesmom “Ime moje” Jelene Tomašević za koju je nagrađena ovacijama i dovoljnim brojem glasova da ostane na sceni i pokaže šta ume. Nakon izvođenja druge pesme “Dođi u pet do pet” uprkos velikoj tremi i pulsu od 200 šesnaestogodišnja devojka osvojila je svih sedam glasova.

“Ti meni ličiš na Ivanku Tramp, ali sam sigurna da si mnogo talentovanija od nje. Bravo za šesnaest godina i ovakvo pevanje”, rekla je Jelena Karleuša. Edina se posebno dopala Miri Škorić.

“Ti si anđeo. Kad si krenula mislila sam da imaš 27 godina i svaka ti čast!”, poručila je Mira, a komplimente su uputili i Viki i Bosanac.

Edinin nastup počinje na 1:05:32:

( Moj.ba )

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: