Objavljeno: 17.01.2018 u 12:55 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Rusi otkrili da Antarktik nije ono što nam je rečeno da jeste… NEZAMISLIVE STVARI SE KRIJU

Navodno su vlade Rusije i SAD čuvale najveću tajnu o onome šta je Antarktik zapravo, kako su obje države znale šta se tamo zapravo dešava, ali o tome nisu govorile do sad.

antartik

Skriveni kontinent pod ledom Antarktika

Rusija je nedavno otkrila da postoji još jedan kontinent skriven pod ledom Antarktika i mnogi ljudi vjeruju da tamo leži pala drevna civilacija. Za to je rečeno da je privuklo pažnju pojedinih svjetskih lidera.

Sada Antarktik ima zabranu, i mnogi se pitaju zbog čega ove vlade ovo bitno otkriće čuvaju pod velom tajne.

Ruski naučnici su pronašli stotine jezera ispod ledene površine i ona nisu zamrznuta, već sadrže svježu vodu koja je bila izolovana više od 10 miliona godina. Naučnici su probušili led i došli do najvećeg jezera, za šta je rečeno da je bilo potrebno deset godina. Lift je sada instaliran u rupu koji je odveo tim od 8 osoba ispod leda Antarktika, gdje su otkrivena jezera.

Ruski naučnici su bili na Antarktiku, i bili su zabezeknuti kada su naišli na stvorenje koje su nazvali organizam 46b. Za stvorenje su rekli da je vrlo opasno, uslijed činjenice da paralizuje plijen otrovom i zatim ga rasporava.

Ovo stvorenje je potvrdilo teorije da postoje čudovišta ispod okeana i leda. Kada su ruski naučnici istraživali region, rekli su da stvorenje liči na veliku hobotnicu sa 14 pipaka.

Stvorenje može da paralizuje ljude zahvaljujući jakom otrovu i to na udaljenosti od čak 46 metara.

Naučnici su ubili to stvorenje radi proučavanja, i rekli su da se čini da je to spoj mimične hobotnice, koja se može pronaći u Indo-pacifiku i organizma 46b.

Jedan član tima je rekao da je vidio kako stvorenje ima moć kamuflaže i da mijenja svoj oblik, i da sa ovom sposobnošću nije ni čudo što je držano u tajnosti.

Ruski naučnici su rekli da su ulovili stvorenje kako bi mogli osmotriti njene sposobnosti i otrov. Trenutno je još uvijek tajna šta bi se još moglo kriti ispod leda Antarktika.

Izvor: webtribune.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: