Objavljeno: 07.06.2018 u 18:25 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Roditelji ostali iznenađeni kada su vidjeli tko pomaže bebi da luta kućom (VIDEO)

Koristeći sobne sigurnosne kamere, zabilježili su neobični par šapica koje otvaraju vrata i igraju se s djevojčicom prije nego što je odvode u zajedničko lutanje hodnicima.

beba-psi

Zbunjeni roditelji malenog djeteta koje je po noći samostalno otvaralo vrata i šetalo hodnicima ostali su šokirani nakon što su otkrili kako je njihovo dijete imalo čak dva partnera u “zločinu” – njihove preslatke zlatne retrivere.

Koristeći sobne sigurnosne kamere, zabilježili su drske psiće koje otvaraju vrata i igraju se s djevojčicom prije nego što je odvode u zajedničko lutanje hodnicima.

Djevojčica koja se navikla bježati iz sobe i istraživati kuću nakon što mama i tata otiđu krevet, zbunila je vlastite roditelje budući da je sama premala da bi otvarala vrata. Odgovor na svoje pitanje su dobili nakon što su instalirali kamere kako bi promatrali svog malog “Houdinija” u akciji.

Videozapis pokazuje dva psa koja su prvo otvorila vrata, a potom skočila na krevet kako bi probudili djevojčicu. Nakon što se malena razbudila, ponovno su ušli u sobu ohrabrujući dijete da ih slijedi. Koristeći svoju igračku da si ublaži pad, djevojčica je skočila iz kreveta i zajedno s psima krenula u noćni izlet.

Izvor: vecernji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: