Objavljeno: 12.02.2018 u 20:04 | Slike, Video, Zanimljivosti | Komentara:

Rodila je sina, krstila ga i napunila mu sobu autićima, ali sve vrijeme je znala da NEŠTO NIJE U REDU: Poslije 5 mjeseci stigla je VIJEST koja je sve promijenila!

Kada je Madeliša Hiskok ostala po drugi put trudna, njen suprug i ona jedva su čekali da saznaju bebin pol. Na prvom ultrazvuku, doktori su mislili da je djevojčica. Dva ultrazvuka kasnije bili su sigurni u to. Madeliša je odmah znala da želi da je nazove Makenzi, ali ono što će se desiti za pet mjeseci nije mogla ni da sanja.

beba-spol

Na četvrtom ultrazvuku Madeliše Hiskok, doktori su promijenili ploču. Počeli su da govore da čeka dječaka.

Uprkos čudnom i zbunjujućem razvoju događaja, Madeliša i njen suprug bili su jednako uzbuđeni. Par iz Južne Afrike već je imao trogodišnju kćerku, tako da su bili veoma uzbuđeni što očekuju sina.

- Imali smo utisak da se pol naše bebe menja iz minuta u minut, ali nismo očekivali da će biti problema nakon rođenja – rekla je tada Madeliša.

Kada se porodila, doktori su pregledali novorođenče i još jednom potvrdili da je dječak i roditelji su mu dali ime Kenet.

Brzo su ga krstili i obavijestili cijelu porodicu da su dobili svog prvog sina. Ispunili su dječiju sobu plavim stvarima, autićima i svime što bi trebalo jednom malom dječaku. Ipak, kako su nedelje prolazile, Madelišu i njenog supruga obuzimao je osjećaj da nešto nije sasvim u redu.

Odveli su Keneta u bolnicu i nakon nekoliko testova, doktori su novim vijestima roditelje doveli do stanja šoka!

Naime, njihova beba je zapravo žensko i rođena je sa rijetkim genetskim poremećajem koje se zove kongenitalna adrenalna hiperplazija, stanje u kojem tijelo proizvodi previše muških hormona. To je dovelo do mješovitih genitalija i zbog toga su bebu doktori proglasili dječakom.

Iako su bebi dali ime Kenet, zbog ovog saznanja su joj nakon pet mjeseci nadenuli ime Makenzi i danas je izrasla u zdravu i lijepu djevojčicu.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: