Objavljeno: 09.09.2017 u 18:46 | Svijet, Video, Vijesti | Komentara:

RAZARAJUĆA SNAGA MAJKE PRIRODE: Zastrašujući video prikazuje kako URAGAN ‘IRMA’ brzinom od preko 300 km/h uništava sve pred sobom!

Dok Sjedinjene Američke Države, tačnije Florida čeka njegov dolazak sa strepnjom, uragan Irma koji je ponovo u kategoriji 5, došao je u petak navečer do Kube, nakon što je ostavio mrtve duž karipskih otoka.

uragan-irma

Irma, koja je pala u kategoriju 4 u petak ujutro, ponovo je povratila snagu u noći na subotu, te je vraćena na viši nivo – pet, u trenutku kad se obrušila na Kubu.

Američka državna hidrometeorološka služba očekuje da će Irma prilikom udara u Floridu, postići brzinu vjetra od oko 270 kilometara na sat.

Pogledajte kako to izgleda iz ‘prve ruke’:

Izvor: ludodobola.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: