Objavljeno: 07.10.2016 u 12:07 | Lifestyle, Ljubav i Sex, Video | Komentara:

Rasturila je… Ovaj prvi ples mladenke u tangama na vjenčanju morate vidjeti

Ma kakav valcer! Sigurno je to pomislila Melissa Molinaro, mladenka koja je zapanjila sve uzvanike svojim prvim plesom. Svojim, jer, iako neuobičajeno, na ovom prvom plesu suprug je sjedio.

melisa-ples

Melissa se za svoj najsretniji dan u životu posebno pripremala, baš kao i svaka buduća mladenka, ali je prvi ples “podigla na neku drugu razinu”, piše večernji.hr

Umjesto teške i glamurozne vjenčanice, Melissa je bila odjevena u kostim s tangicama, a stražnjicu su joj jedva prekrivali volani s haljine. Isto, ali u drugoj boji imale su i Melissine prijateljice koje su s njom otplesale koreografiju. Snimka je objavljena na Youtubeu, a mnogi su komentirali kako je ovo bio najbolji prvi ples ikada te da je mladenka “rasturila”.

Pa pogledajte…..

Izvor: vecernji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: