Objavljeno: 30.09.2016 u 12:34 | Ostalo, Sport, Tenis, Video | Komentara:

Rafael Nadal zaustavio meč i pomogao uplakanoj majci koja je izgubila dijete (FOTO)

Teniser Rafael Nadal je zaustavio meč koji je igrao protiv Džona Mekenroa i to pošto je primjetio da je uznemirena mama iz publike izgubila kćerkicu u gužvi.

rafael-nadal-zaustavio-mec

Nadal se spremao da servira na revijalnom meču u rodnoj Majorci. Zajedno sa Simonom Solbasom igrao je protiv legendarnih Karlosa Moje i Džona Mekinroa. Onda je zaustavio igru, a publika u kojoj je bilo oko 7.000 ljudi je zanijemila. Nadal je čuo komešanje i glas majke koja je izgubila dijete. TV snimak prikazuje uznemirenu majku koja stoji pored razvodnika i viče Klara.

Nadal i njegovi saigrači su prestali da igraju, a onda je gomila shvatila da je nastao problem. Poslije toga su svi počeli da traže dijete.

Djevojčica u suzama je ubrzo primjećena u blizini, a majka je potrčala da je uzme u naručje, sva u suzama.

Gledaoci su aplaudirali u sred ovog emotivnog trenutka, a onda je meč nastavljen.

Izvor: 24sata.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: