Objavljeno: 09.01.2018 u 13:01 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

RAĐALA JE SVOJE TREĆE DIJETE, a kada joj je doktor pogledao između nogu, odmah je morao da odreaguje…

Bračni par Angie i Gino su imali već dva slatka dječaka, no čekali su i treće dijete. Bila im je želja da sada dobiju djevojčicu, a ono što je uslijedilo mnogo ih je iznenadilo. Naime, Angie nije nosila ni jedno, ni dvoje, nego troje djece u sebi! Sve tri su bile djevojčice!

angie-trudnica

Mnogo su bili sretni zbog toga, a odlučili su da im daju imena Anabela, Camila, Daniela. Inače, ovakva vrsta porođaja je nosila sa sobom mnogo rizika, moglo je doći do velikih problema, pogotovo što su dijelile posteljicu, dva fetusa, pa je moglo doći do smrtnog slučaja ili nekog poremećaja kod jednog od djece.

Jedna je dobijala vodu više od druge, bilo je mnogo opasno, a Angie je morala obavezno da posjeti doktora kako bi se uvjerila u čemu je problem. Ipak, doktori su krajnjim naporima uspjeli da riješe ovaj slučaj, pa je ona na svijet donijela tri zdrave bebe.

Ovaj video sada obavezno pogledajte:

Izvor: supersavjeti.info

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: