Objavljeno: 10.01.2017 u 10:35 | Regija, Video, Vijesti | Komentara:

PRONAĐEN ČOVJEK KOJI JE NESTAO PRIJE DVA I PO DANA: Živ bio u bunaru na -20

MALO CRNIĆE – Jezdimir Milić iz sela Smoljinac koji je nestao u petak na Badnje veče pronađen je u nedelju 08. januara oko 13 časova u bunaru na periferiji sela.

bunar-nestanak-malo-crnice-foto (1)

Marković Goran, njegov susjed, našao je Jezdimira promrzlog u bunaru na periferiji sela. Jezdimir je proveo oko dva i po dana u bunaru dubokom oko 5 metara. Na temperaturama minus dvadeset stepeni Celzijusa bez hrane i vode.

bunar-nestanak-malo-crnice-foto (2)

Jezdimir Milić je izašao iz porodične kuće oko 10 časova u petak 06. januara sa namjerom da ode do prodavnice kako bi kupio namirnice za Božić. Međutim, Jezdimir nije se vratio do kasnih sati. Njegov nestanak je prijavljen sutradan u subotu 7. januara. Nakon prijave nestanka policija je započela potragu međutim toga dana Jezdimir nije pronađen.

U nedelju 8. januara policija je nastavila potragu i izvršila obilazak svih puteva i ulica kao i vikendica u naselju Smoljinac.

Oko 13 časova Jezdimir sused Goran Marković je naišao na bunar pored koga je stajala torba sa namirnicama i iz koga su se čuli Jezdimirovi vapaji za pomoć. Markovićevim je odmah otišao do veterinarske stanice i zajedno sa veterinarom pozvao policiju. Sa policijom koja je u najkraćem roku stigla do centra sela gdje ga je pokupila odvezao se do bunara u kojem se nalazio Jezdimir, koji se žalio na bol u stomaku. Nakon toga ubrzo je na lice mjesta stigla i vatrogasna služba koja je izvukla Jezdimira iz bunara.

bunar-nestanak-malo-crnice-foto (3)

Jezdimir Milić je prebačen u požarevačku Opštu bolnicu gdje mu je dijagnostikovana hipotermija.

Prema Markovićevim riječima Jezdimir je slabijeg vida i nije u zavadi sa mještanima Smoljinca tako da ne sumnja da ga je neko ubacio u bunar, već da je zbog slabijeg vida upao u bunar.

Izvor: kurir.rs/SatTv

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: