Objavljeno: 30.10.2017 u 9:26 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

PRODAJE IMANJE JER NE MOŽE VIŠE DA SE BORI SA VANZEMALJCIMA: Tvrdi da je ubio katanom 19, a evo njegovih dokaza (VIDEO)

Zbog “vanzemaljskih aktivnosti” koje se tu odigravaju, Džon Edmonds iz Arizone je odlučio da proda svoj ranč od oko 36.000 kvadratnih metara za 5 miliona dolara, jer ne može više da izdrži.

covjek-vanzemaljci

Edmonds kaže da je njemu i njegovoj ženi Džojs svega preko glave. Farmer tvrdi da je sam ubio 19 vanzemaljaca svojom samurajskom katanom, i da su ih ta bića otela više puta.

“Odveli su je iz kreveta i ona je tako lebdeći završila na parkingu gdhe su pokušali da je unesu u svoju letjelicu”, rekao je

Edmonds je istakao da je morao da vanzemaljcima odsječe glave kako bi im uništio antene i tako ih onesposobio da “zovu kući”.

“Čak i sa veoma oštrim sječivom, nemoguće je obezglaviti ih jednom zamahom”, kaže.

Edmonds redovno na svom Fejsbuk profilu obaveštava svoje pratioce o iskustvima na ranču.

Primera radi, na jednoj slici ispod krvave katane je opisao metod ubijanja “sivih”, misleći na vanzemaljce. Tu su i slike koje pokazuju njegove povrede ili kako on tvrdi, dokaze da su mu nešto radili.

U svakom slučaju, oglas o prodaji ranča izazvao je podijeljena interesovanja. Dok je jedne priča o vanzemaljcima koji tetoše imanje obeshrabrila, drugima je taj detalj bio i više nego zanimljiv.

Kuća na imanju ima pet spavaćih soba, četiri kupatila i veliki bazen.

Izvor: Globalnews.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: