Objavljeno: 13.03.2018 u 14:02 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

PROCURILI SNIMCI, VOJSKA SAD U ŠOKU: Ili se Rusi poigravaju sa nama ili su ovo vanzemaljske letjelice (VIDEO)

Novi dokazi, u slučaju gdje je američki vojni pilot presreo misteriozni NLO, šokirali su američke obavještajne službenike, koji su naveli da to ukazuje na postojanje “vanzemaljske civilizacije”.

Foto: Ilustracija

Foto: Ilustracija

Zapanjujući video snimak otkriva trenutak kada američki piloti uočavaju misteriozni ovalni objekat, koji nema vidljivu tehnologiju letenja, a sami piloti su iznenađeni i zapanjeni pojavom, gdje se čak jedan pilot glasno pita: “Šta je to?”

Piloti američkog vojnog aviona zabilježili su leteći objekat, koji se kreće brže od bilo kog poznatog aviona američkog vazduhoplovstva duž istočne obale SAD-a, na nadmorskoj visini od 7.500 metara.

Snimak, iz susreta 2015. godine, ne identifikuje objekat koji je ovalan i nema “očiglednih krila ili repa”.

Prema razgovoru u video snimku, operater sistema oružja (VSO) uspjeo je da uhvati objekat samo u trećem pokušaju.

Snimljeni razgovor između dva pilota otkriva zapanjenu reakciju na objekat, pri čemu jedan od njih kaže: “O moj Bože, batice. Šta je kog đavola ta stvar?”

Drugi pilot dodaje: “Pogledaj tu stvar, leti! Šta je taj čovjek?”

Christopher Mellon, bivši službenik za odbranu u administracijama Džordža Vaha Buša i Clintona, rekao je da video snimci, zajedno sa zapažanjima pilota i radarskih operatora, “izgleda da pružaju dokaze o postojanju vazduhoplova daleko nadmoćnijih od bilo čega koje posjeduju Sjedinjene Države ili njene ‘’saveznice ‘’.

On je rekao da se Rusija ili Kina poigravaju sa SAD, ili su ovi video snimci “dokazi neke vanzemaljske civilizacije”.

Novo objavljeni snimci dolaze posle otkrića prošle godine, kada je Pentagonov program za prepoznavanje ugroženih avijacija, prikupio video i audio snimke prijavljenih NLO otkrića.

Izvor: webtribune.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: