Objavljeno: 17.01.2017 u 13:32 | Showtime, TV, Video | Komentara:

Pred kamerama: Upoznaju se, razodjenu se i ‘skoče’ u krevet (VIDEO)

Potpuni stranci nađu se zajedno u prostoriji, skinu jedan drugome odjeću te legnu u krevet, nakon čega si trideset minuta postavljaju intimna pitanja i to sve pred kamerama.

foto: Promo

foto: Promo

Australski reality show ‘Undressed’ pokušat će spojiti parove koji će se naći na neobičnom prvom spoju. Kandidati će ući u sobu u kojoj je samo veliki krevet te TV. Jedan drugog će morati skinuti do donjeg rublja, nakon čega će leći zajedno u krevet.

Par ima trideset minuta da se bolje upozna, pa si postavljati intimna i ‘škakljiva’ pitanja koja čita s ekrana. Jedan drugog, tako, ispituju o djetinjstvu, osobnim stavovima te seksualnim iskustvima.

Za ‘razbijanje leda’, par mora ispuniti nekoliko zadataka koji im se prikažu na ekranu. Neki od zadataka uključuju masiranje ili tučnjavu jastucima.

Kada im istekne vrijeme, svaki kandidat može izabrati hoće li izaći iz sobe ili će ostati te bolje upoznati drugog kandidata.

- Ovo je najraznovrsniji show za spajanje parove. Show je bio hit u Italiji jer je zabavan i drzak – rekao je Marshall Heald, producent televizije SBS koja emitira ‘Undressed’.

foto: Promo

foto: Promo

Producent smatra da će se show svidjet mnogima.

- Oduševit će vas, bez obzira na dob i spol, a posebno ćete se iznenaditi kada dođe vrijeme odluke – dodao je Marshall.

SBS je do sada prikazao četiri epizode showa.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: