Objavljeno: 09.09.2017 u 19:19 | Ostalo, Video | Komentara:

Policija je uletjela u kuću poznatog dilera droge. Kada su ušli u njegovu sobu, zatekli su prizor koji će DUGO PAMTITI! (VIDEO)

Sljedeći video snimljen je u glavnom gradu Perua, Limi, a prikazuje upad policijskih specijalnih snaga u jednu kuću preprodavača i dilera opojnih droga.

Ovaj video ne bi bio poseban da prilikom upada u sobu policija nije naletjela na Josea Bilbao Riversa kako sjedi u sobi na maloj kantici i vrši veliku nuždu! 39-godišnjak koji je pronađen na prvom spratu kuće, tvrdio je da ništa ne zna o prodaji opojnih droga, te da pati od čestog proljeva.

Policajci su potvrdili da je ‘nesretnik’ pripremao vrećice kokaina u prizemlju, da bi pobjegao na sprat kada je čuo da će u njegovu kuću provaliti policija.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Izvor: ludodobola.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: