Objavljeno: 05.06.2017 u 19:06 | Video | Komentara:

Pokazao je kamiondžiji i bivšem MMA borcu SREDNJI prst, BOLNO mu se obilo o glavu! (VIDEO)

Bahati vozači često igraju na kartu bezobrazluku i uspevaju, najviše zahvaljujući toleranciji ostalih učesnika u saobraćaju, da se izvuku iz skoro svake situacije.

Na snimku sa Poljskog autoputa možemo videti šta se desi kad neko odluči da stane na put bahatosti. Jedan bezobrazni vozač je pokazao srednji prst kamiondžiji i poslednje što je očekivao je da će mu se to obiti o glavu.

Za volanom šlepera bili su MMA borci, koji su vešto zablokirali put provokatoru i naterali ga da da stane. Nakon toga je jedan od kamiondžija prišao i počeo da ga udara po glavi, dok se mladić kukavički povlačio. Izgleda da kad je shvatio s kim ima posla sva “hrabrost” ga je napustila.

Nadamo se da će nakon ove lekcije bahati mladić iz automobila postati makar malo bolji čovek i što je mnogo bitnije, prestati da se ponaša neprimereno. Ukoliko ipak nastavi po starom, samo je pitanje vremena kada će se ovo ponovo dogoditi:

Izvor: srbijadanas.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: