Objavljeno: 20.09.2017 u 10:00 | Video, Vijesti | Komentara:

Pogledajte trenutak kada je popustila brana u Laosu, uzrokovajući razaranje i poplavu kakvu do sada još NISTE VIDJELI (VIDEO)

Ranije ovog mjeseca u pokrajini Xieng Khouang u Laosu, popustila je jedna brana šaljući ogromne količine vode u dolinu punu radnika. Snimke razorne moći vodene bujice nešto je što nikada do sada nismo vidjeli.

Naime, nakon što je voda probila zaštitu, u dolini se dogodila apsolutna katastrofa. Ljudi u panici vrište, boreći se za svoje živote dok se njihovo stanište velikom brzinom puni smeđom riječnom vodom. Brana je u izgradnji od 2015. godine i bila je završena nekih 85% prije nego što je popustila.

Pogledajte video:

Izvor: ludodobola.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: