Objavljeno: 12.02.2018 u 18:52 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Ovaj PEH pamtiće do kraja života: Dok ju je otac pratio do oltara, čuo se TAKAV ZVUK da su svi u sali propali u zemlju od sramote

‘Jednostavno se i to dogodi’, vjerovatno ćete to pomisliti na kraju priče o mladencima iz Brazila. Njihovo vjenčanje bilo bi sasvim obično vjenčanje da se nije desio jedan zvučni peh.

vjencanje (1)

A peh se dogodio dok je nevjestu do oltara vodio njen otac. Pratio ih je “Svadbeni marš” Feliksa Mendelsona i sve je izgledalo veoma romantično.

I odjednom… Klasičnu kompoziciju presjekao je zvuk, dobro pročitajte, ni manje ni više, nego iz erotskih filmova. Zvuci stenjanja odjekivali su salom, a malo je reći da je mladencima i njihovim gostima bilo neprijatno u tom momentu.

Svi su se zatim upitali kako je moguće da su nevjesta i mladoženja dozvolili da se ovako nešto dogodi na svadbi, koja bi trebalo da bude jedan od najznačajnijih događaja u životu.

vjencanje (2)

Stigao je i odgovor od njih. Rekli su da su svadbenu pjesmu skinuli sa interneta i da je nisu odslušali prije vjenčanja jer su bili ubijeđeni da je sa snimkom sve u redu.

Na potpuno pogrešnom mjestu i u potpuno pogrešnom trenutku shvatili su da sa muzikom ništa nije bilo kako treba.

Video sa vjenčanja je brzo postao viralan, a ako je to bila namjera mladenaca i ako vreli zvuci nisu slučajno završili na svadbi, onda su svojih pet najljepših minuta prodali za “prenisku cijenu’

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: