Objavljeno: 13.11.2017 u 11:59 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Ovaj čovjek će vam pokazati kako da istog trena odledite šoferšajbu. Genijalan trik koji će vas spasiti ove zime! (VIDEO)

Svi smo bili u toj situaciji…izlazimo iz kuće, dolazimo do svog automobila kako bi otkrili da je u potpunosti zaleđeno! Vjetrobransko staklo, retrovizori, brava…

Ovisno o tome kako ste opremljeni ‘alatom’ za takve situacije, problem odleđivanja cijelog vašeg automobila mogao bi potrajati jako dugo, te koštati vas mnogo živaca.

Međutim, jedan prognozer vremena sa ‘WATE 6 News’ televizije iz Tennesseeja u SAD, pokazati će vam trik kako da riješite svoje probleme čarobnom tekućinom koju možete i sami napraviti od sastojaka koje već imate u svom domu.

Sve što vam je potrebno je plastična bočica s raspršivačemu u koju ćete staviti 2/3 alkohola, 1/3 vode, i jednu kašiku tečnosti za suđe.

Pogledajte video:

Izvor: ludodobola.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: