Objavljeno: 09.01.2018 u 14:26 | Ostalo, Video | Komentara:

Ova turkinja je izludila sve muškarce na svadbi! Preko sedam miliona pregleda, opravdano kada vidite šta je radila!

Znamo da su turkinje vrhunske plesačice trbušnog plesa koji privlači sve muškarce. Kako i ne bi kada tako dobro uvijaju svoje tijelo da ih ne možete prestati gledati. Muzika je tako počela da svira, a onda je uslijedio njen nastup. Niko nije znao za to iznenađenje, a kada pogledate vidjet ćete da su se stvarno iznenadili i zabavili.

turkinja-svadba-ples

Vjerujemo da mnoge djevojke ovo ne bi poželjele na svojoj svadbi. Kada su krenule plesati svi su se skupili oko njih i posmatrali . Mnogi će ovo vjenčanje pamtiti upravo po ovom plesu. Moramo priznati da nije u pitanju trbušni ples nego nešto mnogo provokativnije.

Pogledajte i podijelite video sa prijateljima kako bi i oni malo parili oči, a možda je ovo ipak trebao biit nastup za momačko a ne vjenčanje.

Kako god znamo da mnogim damama nije bilo ugodno što su im ove dvije plesačice oduzele pažnju i usmjerile samo na sebe.

Izvor: vrijemezavas.info

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: